Be you


"The only person you are destined to become is the person you decide to be”Ralp Waldo Emerson

- Poet & philosopher

Vi er Vibeke Krarup-Jensen og Rikke Sørensen Rye, og sammen har vi Krarup & Rye.

 

Vi tror på, at ved at tage personligt lederskab og kommunikere kraftfuldt har vi mennesker de fundamentale kompetencer, der skal til for at leve et liv i balance og realisere vores drømme og mål.

 

Det er naturligt, at vi fra tid til anden farer vildt i livet. Ved at blive nærværende overfor dette, har vi muligheden for at gøre noget ved det. Via coaching eller ved at deltage på vores workshops kan du få ny viden og værktøjer, der kan hjælpe dig til at opdage nye muligheder og ressourcer i dig, som alt sammen kan skabe afsæt for den handling, udvikling og bevidsthed, der skal til for at få dig tilbage på rette kurs.

 

Vi motiveres af at tage lederskab i vores eget liv, og inspireres af at blive ved med at udvikle os og hjælpe andre med at finde og påbegynde deres indre "Camino". Vi har prøvet det selv – og udfordrer og udvikler os stadig – og derfor ved vi, hvilken magi og resultater vi kan opnå ved hjælp af coaching, sparring og inspiration.


Er vejen dertil ligetil? Nej ikke altid – men ved at have os med på sidelinien, så bliver den lettere at gå. Vi hjælper dig med at få øje på dine talenter, også de skjulte, og støtter dig, når du for en kort stund farer vild.


Vores metoder er funderet i praktisk erfaring og teori, og vi arbejder ud fra et holistisk mindset.

Rikke Sørensen Rye

Vibeke Krarup-Jensen

Vi skubber dig ikke bare ud på dybt vand, vi sørger for, at du har redskaberne, så du kan komme trygt i land